Overnatting

Her kan du overnatte langs Tømmerruta

The WonderINN mirrored glass cabin

Adresse: Støtterudvegen 215, 2008 Fjerdingby.

Velkommen til WonderINN! Med fantastisk utsikt over Nord-Europas største innlandsdelta er WonderINN bokstavelig talt en bortgjemt perle i Rælingen kommune. Speilglasshytta på 20 kvm utgjør en diskré, komfortabel og unik setting der Øyeren-deltaet spiller hovedrollen. Det unike designet glir inn i landskapet så du kan trekke deg tilbake og se på livet som flyter forbi på elva og i skogen som omringer hytta. Speilglassvinduene gir en spektakulær 180-graders utsikt til naturen, samtidig som det er null innsikt til hva som befinner seg innenfor.

WonderINN har en kjøkkenkrok med alt du trenger, dusj og toalett, og en koselig uteplass med grill og bålpanne. En vedfyrt badestamp tilbyr utrolig utsikt over deltaet og et koselig anneks gir ekstra soveplass for to personer, totalt er det plass til 4.

Se Airbnb’s nettside for booking og mer informasjon.


Hammeren gård hytteutleie

Adresse: Hammeren, 1923 Sørum.

Hammeren gård ligger i Sørum kommune, 40 kilometer nordøst for Oslo. Stedet ligger ved elvene Glomma og Rømua, i rolige omgivelser uten gjennomgående trafikk.

3 hytter leies ut til privatpersoner og firma som ønsker et godt boalternativ i nærheten av Oslo og Gardermoen. Hyttenes beliggenhet gir fin utsikt til vassdragene, og det er bilvei helt fram.

Se Hammeren gårds nettside for booking og mer informasjon.


Guttersrud hytteutleie

Adresse: Guttersrudvegen 26, 1920 Sørumsand.

På grensen mellom kommunene Fet og Sørum ligger disse små og trivelige utleiehyttene. Det ene huset ligger helt ned mot Glomma med flott utsikt, koselig uteplass og gode fiskemuligheter. De to andre hyttene er nye med god standard og gangavstand til Glomma. Mulighet for å leie båt.

I gangavstand ligger det gamle klebersteinbruddet i Piggåsen som kan dateres tilbake til jernalder. Dette er et av de største klebersteinsbruddene i Norge. Utleier kan på forespørsel guide i området.

Se her for priser og booking av hyttene. Eller kontakt eier på telefon: +47 63881303/0047 922 52 581.